October 3, 2017

Please reload

Recent Posts

Приключи първия турнир на PSL за годината

March 26, 2018

1/4
Please reload

Featured Posts

ЕКСКЛУЗИВНО: Арсенал идва в България (ВИДЕО)

September 15, 2017

 

На 21 и 22 октомври в София ще се проведе футболен турнир, организиран от PSL- премиер сокър лига. Инициатори на тази лига  са  трима англичани - Греъм Уорън, Джевън Пейн и Тим Уорнър. 

 

Греъм Уорън заяви, че пилотното състезание се е провело  в Благоевград през септември при голям интерес, а турнирът в София ще бъде в Бояна с участието на 16 отбора, разделени в четири групи. За тази година са предвидени общо четири  турнира- по 2 в Благоевград и София.

 

Джевън Пейн каза, че има няколко футболни академии във Великобритания. Той сподели, че се е запознал с Греъм в Банско и там двамата са решили да организират различни турнири по футбол, между които детски, за жени, корпоративни и др. През май следващата година ще има международен турнир за жени в Банско с участието на два отбора от Великобритания – Арсенал и Уест хям.


Амбицията на инициаторите  на сокър лигата е да организират около 40 турнира годишно, много от които да бъдат корпоративни и по браншове – на хотелиерите, банкерите, застрахователите и т.н., в които да участват отбори от Великобритания и от Европа. А в края на годината да се проведе финален турнир с всички шампиони.
 

 

Заявки за турнира в София могат да се правят  онлайн на сайта на лигата, като таксата за участие е 500 лв за отбор от 10 души. Организаторите са подготвили много изненади за участниците и зрителите – безплатни сандвичи, минерална вода, безалхохолни напитки, ВИП зона и много други интересни екстри и изненади.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us
Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square

Ivan Rylski 11, Blagoevgrad,

Bulgaria 2700

Tel: +359 877 810 199

info@premiersoccerleagues.eu

PREMIER SOCCER LEAGUES.EU
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon

5 & 6-A-SIDE SOCCER LEAGUES

CONTACT US

We aim to respond within 24 hours

© 2017 Premier Soccer Leagues Ltd